ŞİRKETİMİZE GENEL BAKIŞ

Şirketimiz, 2021 yılında 5S Otomotiv’in girişimi ile kurulmuş, daha sonra şirket vizyon ve stratejisi kapsamında ünvanını Haziran 2021’de KOLAYPAR olarak değiştirmiştir. 5S Otomotiv, 2011 yılında Senih Yazıcı tarafından Samsun’da kurularak yedek parça perakende sektöründe ticari faaliyetine başlamış, faaliyet alanına günlük ve uzun dönem araç kiralamayı eklemiştir. Genel merkezi Ankara olan firmamız, kurumsal yapısı, geniş vizyonu, deneyimli ve eğitimli kadrosu ile müşteri memnuniyetini, hizmette kalite ve güveni ilke edinmiştir. Kuruluş aşamasında 40’ın üzerinde çalışan personelimiz ile hizmet vermektedir.

MARKALARIMIZ

hizli-cözüm

HIZLI ÇÖZÜM

Orijinal parçalar
Orijinal Kalitesinde Markalar
Sürekli Bulunabilirlik
Zamanında Teslimat
Alanında Uzman Personel
Geliştirilmiş B2B Sistemi

gunveilir-hizmet

GÜVENİLİR HİZMET

7/24 B2B Online Sipariş
Yedek Parça Devamlılığı
Satış Sonrası Destek
Alanında Uzman Danışmanlar
Avantajlı Fiyatlar
Üstün Hizmet Anlayışı

misyon

Misyonumuz

Müşteri odaklı anlayışımız, uzun yıllara dayanan tecrübelerimiz ile beklentileri analiz ederek bu beklentileri; hızlı, kaliteli, en uygun fiyatlar ile devamlılığı esas olarak müşterilerimize sunmaktayız.

vizyon

Vizyonumuz

Beklentilerin üzerinde üstün ve kalite bir şekilde müşterilerimize hizmet sağlamak, güvenilir ve sektörde lider şirketler arasındaki yerini en üst seviyelere en kısa zamanda ulaşabilmektir.